Dette er kjendisenes mest kjente kjæledyr

Kjendiser, i likhet med oss andre, er også dyrenes beste venn. Nettsider, slik som https://www.kjendislekkasjen.no/ har i alle år elsket å følge med på kjendiser, og deres hårete bestevenner er intet unntak! I denne artikkelen vil vi dyppe dypt ned i arkivet for å gi deg en oversikt over kjendisenes mest kjente kjæledyr gjennom tidene!

George Clooney sin stuegris

George Clooney er kjent for å ha vært eier av en svært bortskjemt gris. Selv om han originalt ga den i gave til en ekskjæreste, endte han etter hvert opp med å bli svært knyttet til grisen som fikk navnet Max. Ifølge kilder pleide grisen å sove i seng med George Clooney hver natt, og om morgenen la han seg foran dørmatten og blokkerte veien helt frem til noen ga han frokost. Den berømte stuegrisen døde dessverre i 2006, men det har i senere tid blitt spekulert på om dette var en av grunnene til at han var singel så mange år.

Elvis Presley sin sjimpanse

Selv om Elvis Presley i sin tid var kjent for å ha et bredt utvalg av kjæledyr, var det spesielt ett dyr som fikk folk til sperre opp øyene. Midt i folkemengden på de fleste turneringer, kunne man nemlig titt og ofte oppdage Sjimpansen Scatter. Han var spesialet kjent for sin freidige oppførsel, og han likte spesielt god å løfte på skjørtene til kvinnelige fans og ødelegge inventar. Etter hver ble han faktisk for rampete for turnelivet, og han ble etter hvert sendt tilbake til Graceland Scatter levde ut sine rampete dager.

Paris Hilton sine chihuahuaer

De fleste som vokste opp på tidlig 2000-tallet husker vel den ikoniske tv-serien som fulgte Paris Hiltons liv. Her kunne man ofte se Paris Hilton med den lille Chihuahuaen ‘’Tinkerbell’’ under armen, eller godt plasser i en dyr veske. Tinkerbell var til og med så populær at veskehunder og chihuahuaer ble populært verden over etter serien gikk på tv!

Etter hunden dessverre døde i 2015, gikk hun til innkjøp av en rekke nye veskehunder. Og om ikke det er nok, fikk hun også designet en helt egen eiendom til sine firbeinte venner. Den toetasjes eiendommen inneholder visstnok varmeanlegg, airconditioning og designermøbler som er spesialdesignet slik at hundehuset skal matche hennes egen eiendom. I tillegg til den rosa-sprakende boenheten har visstnok hundene også en privat balkong og tilgang til et gigantisk uteområde. Snakk om luksus!